Om Matchr

Matchr är ett svensk företag som förmedlar kontakt till duktiga revisorer, redovisningskonsulter och advokater.

Här på AdvokatMatchr.se hjälper vi dig att hitta rätt advokat för dig.

Förr i tiden brukade man använda telefonboken och bara ringde den advokat som hade den snyggaste annonsen eller var närmast. Idag är det mycket lättare att hitta en advokat som faktiskt passar personlighetsmässigt, servicemässigt och prismässigt den situation du och ditt företag är i just nu.

Vi tittar på företagets segment och jämför med var och en av advokaterna vi samarbetar med. Baserat på tidigare kunders omdömen, advokaternas kärnkompetens och priser ger vi dig tre förslag på advokater som är lämpliga för dig. Vilken advokat av de tre du väljer bestämmer du – du kan också låta bli att välja någon. Men det kommer att göra oss ledsna eftersom vi inte har gjort vårt jobb tillräckligt bra.

Du ger oss några uppgifter om ditt företag. De kommer endast att delas med vår kundtjänst och enskilda advokater.

Då matchar vi dig med 3 duktiga advokater som är relevanta för ditt företag. Vi går till stora ansträngningar för att se till att du blir matchad med kvalitetssäkrade advokater, vars personlighet passar perfekt den situation som ditt företag är i just nu.

Till slut kommer vi att följa upp på din nöjdhet, så att vi i framtiden kan bli ännu bättre på att matcha svenska företag med rätt advokat.

Teamet bakom

John J.
Stiftare
Anders H.
Marketingansvarig
Line J.
Kundtjänst

Lediga jobb

Vi söker alltid nya passionerade medarbetare. Kolla våra lediga jobb.

Jobb

Vi hittar en advokat du kommer att älska.

Det viktigaste när du väljer en advokat är förtroende och personlig kemi. Vi hittar den advokat som passar dig bäst samtidigt som den är till överkomligt pris.

Hitta en advokat